a8 lyrics s4mm

a8 lyrics s4mm

a8 lyrics s4mm

Yeah (uuh)
Hino bari e tashmi f**king up
Ja von s4mm flaken tereno
Hala n’ bllok N’A8
Hala n’rruge tu bo pare
Kena mik
Se jam hajvan e ke seen trust
Me un jam loco
Dhe vet kerozin shkelqen
Duke bo foto
Sperzina me shit
I dont f**k with them bi**h
I dont f**k with them h**s
Su ma kapet
Knoj but 2ton vec jam i fort beton
Pa pasha babin besom ta plasi ftyren ntavon
Kejt i pashe sikur pashe tu
Jetu xhepi i trashe
Tjeter class thirrem bass
Adrenalin kan adrenalin (eeeeee)
Adrenalin kejt adrenalin
Guzin deri nfund djeg si
Kerozin
N’A8 shume shpejt 200 e 80
Hala manjak si gjith
N’comment
(Krrrra)
N’A8 shume shpejt 200 e 80
Hala manjak si gjith
N’comment
Ju jeni trinj be me hy ksaj pune
Jet ta haj jet e lehte n’kohen e
Shkrume
Cdo hap qe jam tu e bo zoti na
Rume
Tu ndjek pare skkena koh se
Jena…
Me meksikana tu pi kobana
Hood you late p*** fort e njejt
Si madana
E yo bich kjo eshte vjen nga
Tirana
Pa rrezik jeta e zez barack obama
Shoki kejt luana kejt
Leviz dy byt celi syt eshe mir
Sa ta kam myt ate femren
Tone o p*** none
Tu luj koqe me at bi**h neper
Emisione
Adrenalin kan adrenalin (eeeeee)
Adrenalin kejt adrenalin
Guzin deri nfund djeg si
Kerozin
N’A8 shume shpejt 200 e 80
Hala manjak si gjith
N’comment
(Krrrra)
N’A8 shume shpejt 200 e 80
Hala manjak si gjith
N’comment

bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *